Alla inlägg under oktober 2010

Av linnsan77 - 8 oktober 2010 10:15

Ja då gick vi upp tidit och sen åt pappa och jag lite lunch vid 13 tiden jag åkte och handlade lite sen skulle vi vara borta hos svärfar vid 18.30 tiden..

Pappa och jag tog en promenad och gick och plockade lite svamp.sen hem och vila lite innan det var dags att göra sig klar för middagen..

vi fick god nötkärlknöl som legat i ugnen sedan igår sen blev det potatiskaka och whiskey sås och svampsås och hericuvertes och små morötter och gott att dricka och till förätt blev det god skaldjurssoppa med räkost i..väldigt gott..älskar ju räkor och sen till efterätt blev det god färskfrukt med riven choklad och in i ugnen..

vi kom i säng vid 23 och sen har jag bestämt att jag följer med på tävlingen och pappa ville stanna hemma..

      

Av linnsan77 - 7 oktober 2010 11:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linnsan77 - 7 oktober 2010 10:00

Pappa och jag åkte till stan coh kollade lite på iphone och htc och alla säger att htc är mycket bättre..så jag sa till pappa att jag önskar mig en htc av pappa och emil i födelsedagsjulklapp och han sa att det köper han själv till mig från mamma och han   

Nu blev jag med ny mobil och vad kul och lära sig en sån ny sak..

När vi kom hem åt vi lunch och sen la lamm i marinad till imorgon..då ringde carina och sa att vi får komma ner till dem på middag på fredag så trevligt.

Vi åt paj och saald ikväll och sen har pappa och jag kollat på tv och nya robinsson och emil har meckat med crossen inför lördagens tävling i avesta som är den sista för året..

Av linnsan77 - 7 oktober 2010 09:38

Gick upp i tid o sen var det förhinder som inte vi trott så det blev stressigt..allt gick bra men när jag kom hem la jag mig o vila och kolla allt jag spelat in..emil åkte o jobbade sen kom papsen vid 17 tiden:)

Pappa o jag hjälptes åt med middagen..spagetti carbonara och vid 19 kom älskligen hem och sen åkte han och jobbade hos jannebanan vid 19 tiden..pappa och jag kollade tv och lite kort på fina mamma som han framkallat

  


 och sen vid 20.30 kom emil hem igen och vi fikade jag hade cheescake och sen kanelbullar :)

Carina ringde och bjöd oss på middag på fredag :) sen ska pappa tillaga lamm  på lördag som vi fick av grannen david. Det är sista tävlingen på lördag i avesta men pappa o jag stannar nog hemma.. sen på söndag bär det av mot älgjakten för emil..


Av linnsan77 - 7 oktober 2010 09:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linnsan77 - 5 oktober 2010 11:14

Har varit iväg en sväng och ska nu göra matlådor till emil så de finns i frysen korvstrogqnoff och pasta sen blir det städa som gäller..flinken har varit här och fixat med  antennutaget i gästhuset så man kan se på tv utan en extra antenn:)

Va fasen att de varit inbrott på gamla jobbet i stockholm..tråkigt att man inte kan låta någon annans saker vara ifred..grrr

Lillan låg och sov me oss inatt och tiger hos svärfar ..

Nu kommer solen :) ska ut sen och städa undan utemöblerna.

Tänker på dig Stina..det är tur du är stark

Har städat och fixat här hemma och tvättat och fixat med pelagonerna ute och krydoorna som jag vill ta in..hittade små rädisor som jag odlat också och inte trott att de blivit ngt :)

Har gjort coleslaw till blodpuddingen ikväll och sen blir det soffan ikväll :)

    


Är nervös men det kommer gå bra..  


Imorrn kommer papsen :) älskade pappa vad mysigt att ha dig här så får du pyssla om mig lite :) synd bara att du åker hem måndag för det är nästa vecka emil e på älgjakt och jag blir ensam..

Av linnsan77 - 4 oktober 2010 19:13

Sovit dåligt för Lillan har stökat inatt igen i sängen och även emil sov dåligt..vid 8 åkte vi mot gävle och sen hem igen..Äntligen ett steg på vägen..dag har jag gjort kyckling paj till onsdag när papsen kommer för den dagen händer det mycket saker..

Har också gjort kanelbullar och de är bullens dag idag :) Åkte och handlade lite inför pappas visit..
Tack Alla för era positiva kommentarer till mig det värmer och tack Carina óch Lina och Eva för era värmande samtal..

Till middag gjorde emil pannkakor och jag värmde ärtsoppa:) de var länge sen och imorrn blir det blodpudding för järnets skull..

        

  

Av linnsan77 - 3 oktober 2010 15:06

Sov till 11 och sen hängde jag lite tvätt och så fick jag främmande av Eva och lillEmil..mysigt och få gosa med bebis :) Vi åt lite cheesecake och sen väntar vi nu in mannen i huset..han har inte hört av sig så man blir lite orolig..

Solen sken men nu är det grått ute..nu blir det mys i soffan resten av dagen..

Emil ringde och visst var det som jag trodde nu hade han skadat sig och hade ont i benet och hela höger sidan..tur hasse kunde köra hem..han berättade att de var hos furan igår och han bodde så fint i hus mitt i gävle och att han bjöd dem på middag och sen frukost inanna de åkte till banan i morse ..synd jag inte fick se men emil tog ett kort iallfall :)

Till middag blev det rester och sen kollade  vi på prins of persia sen blev det sängen..


Här är ett kort på min outfit när vi skulle ut igårkväll

     

Imorrn blir det Gävle och håll tummarna


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards