Direktlänk till inlägg 2 november 2010

Gråmulen dag

Av linnsan77 - 2 november 2010 19:30

Idag har jag handlat mat iför torsdagen..ska göra smörgåstårta imorrn och har beställt två tårtor en prinsess och en frukttårta som älsklingen hämtar på torsdag..

Har faktiskt ätit på max idag :) så gott med ett skrovmål.

Sen har jag handlat lite på hälsokostaffären.

Har gjort en kycklingpaj att ta med till pappa och sen till middag idag blev det att jag gjorde kyckling i starksås med wokgrönsaker och ris och sallad ´till oss fyra och till efterrätt åt vi äppelsmulpaj. Imorrn ska carina göra fisk..

Jag ska till vårdcentralen och göra allergitest imorrnbitti..inge roligt och ta blodprover men kan vara bra att veta vad man har för allergier..

Tack för pratstunden carina..känns verkligen så länge sen vi sågs..saknar dig..

Vad kul Fridis att du kommer hit den 26 november..längtar så :)

Har beställt lite nya nagelsaker..stämplar och sånt..ska fixa dem imorrn lite inför min födelsedag :)

Nu regnar det ute :(

Ska kolla på desperate housewifes ikväll  och mysa med min darling..

 
ANNONS
 
Ingen bild

carina

3 november 2010 19:30

Detsamma gummsan. Skulle vara skoj om vi hann ses något i helgen men jag vet hur det är när man är hemma. Massa kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se