Direktlänk till inlägg 14 november 2010

Söndag och det är Fars dag och Nettans 40 års dag!!

Av linnsan77 - 14 november 2010 11:30

Förlåt att jag inte orkat blogga ngt..men får uppdatera lite snabbt..

Jag städade och fixade hemma och tvättade under måndagen sen handla lite sen gjorde jag flygande jakob till middag och bjöd svärfar och carina på middag. EMil och Olle gjorde de sista nere vid huset och micke var där o fixade elen...

Tisdagen jobbade jag och då hade carina gjort spagetti och köttfärssås till middag när jag kom hem och det hade visst kommit massa snö neråt landet så det var kaos..inget ovanligt därnere egentligen..

Onsdag jobbade jag och det var snö massa snö ute..tänk att de kom så mycket snö under natten och dagen..och vad kul för barnen, och då blev de äta blodpudding när jag kom hem..snabbt och nyttigt....sen på kvällen gjorde jag iordning korv iugn till att äta på torsdag.

Jag jobbade torsdag och och satte in korven i ugnen en snabbis och värmde potatisgratäng från frysen. Har nu börjat om ta nässpray igen..Tänk vad alla barn är snorgia denna årstid..

Fredagen var äntligen här..fixade naglarna efs jag var ledig idag.. Städade så jag skulle slippa de i helgen..Och idag flyttar svärfar och carina ner igen till sitt fina hus. Så fint det blev på hela nederplanen. Jag gjorde iordningfläskfile med klyftpotatis och pepparsås och sallad..så gott och sen kladdkaka till efterrätt.

Emil kom på att vi var bjudna på smörgåstårta hos Woren efs killarna överaskat han att renovera deras kök när han var borta under 4 dagar..så vi åkte dit vid 19 och sen hem vid 21.30 o vi hade lovat att äta fika med svärfar kladdkakan så vi stannade där till 22.20..sen hem och sova efs emil ska upp och jaga älg..

Emil skjöt en älgko.grattis älsklingen äntligen :) sen kom Sara hit vid 17 och vi hade räkfross och åt goda ostar och kex och drack cider sen vid 20 körde vi och hämtade upp olle och carina för att vi skulle till badhuset och bubbla pool och basta med grannarna i byn..så trevligt..satt i en utomhuspool och bubblade och inne i bubbelpoolen och även så simmade jag 20 länder..saknar mina dagar när jag simmar i bollnäs simhall..måste skaffa träningskort där..


Blev ingen jakt för de var så kallt ute..

Emil åkte och hjälpte micke med huset. och själv var jag på ljusparty hos Annelie ..så kul och träffa henne och Arne så många barndomsminnen väcktes och Sanna var där såklrt och även Helena med Jack på 4 år som kommit upp från Vänersborg för att fira Annelis födelsedag..så mysigt och beställde lite ljus som doftar gott. sen hem och vi åt rester från i fredags och kollade på Iron Man 2 sen gick vi ner till svärfar en sväng och fikade efs det är söndag ioch det är farsdag och grattis pappa och alla andra pappor i hela världen.


Grattis Underbara Nettan som fyller 40 år idag..Vad kul att du blev glad för presenten du fick av oss.

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se