Alla inlägg under november 2010

Av linnsan77 - 22 november 2010 19:00

Ja måste säga att än har inget förändrats iallfall ;) inte vad jag märkt av iallafall..


HAr städat för på fredag kommer Fridis och vi får även middgasgäster :)

Imorrn ska jag jobba och onsdag me sen blir det storhandla allt och torsdag kommer markus och ska fixa datorn med lite program och även trådlöst internet..

Ska fixa min naglar torsdag och tänkte att fridis o jag kan sätta upp allt till 1:a advent på lördag el söndag..Känns för tidigt att göra det nu.

Har varit i kilafors och hämtat ut en julklapp till emil som kom med schenker.

Till middag blev det god kycklingfile med potatisgratäng och whiskeysås och sallad.


Kollade på tv och imorrn ska jag upp tidigt och jobba..stänger


Av linnsan77 - 22 november 2010 14:59


Vi sov till 10 sen åt vi frukost och gick ner och sa hej då till Stina som ska hem till Brigthon idag :(

Sen gjorde jag tunnbrödrulle till lunch och sen gick jag och älsklingen ut oh fixade en gran och en tall att sätta upp vid fågelbordet. Sen satte jag en ljusslinga i granen och fick lite julstämning.

Vi tittade sen på kommisarie späck en rolig film men trodde den skulle vara ännu roligare. Vi åt pasta och köttfärssås till middag och Sen blev det starke man serien och glass och chokladsås.

NAtti natti                                             
                     

Av linnsan77 - 22 november 2010 14:43

Fick veta förra veckan att en granne hyr ut sitt hus här uppe för de ska tydligen utomland på obestämd tid..MEn de är stockholmare så de bor p värmdo också ;)

  


Jag gick upp vid 9 tiden och har bara tagit det lugnt och strosat runt och små plockat..Vi fick älgkött igår så jag har styckat och malt älg. Sen har jag och tiger varit ute och gått en sväng.


    

Får se om jag går med Stina och Frida ut ikväll men lutar åt jag ska ta det lugnt och käka pizza till middag och sen poppa popcorn och titta på " så mycket bättre"


Blev att jag åkte till pizzerian och köpte kebabjohan..mm fett men gott :) orkade inte åka in på stan och festa, sen fick jag veta att Martin brytit för motorn rasade :( fasen vad trist för honom han som hållt på hela hösten och förberett sig för denna..och förra året blev han total 2:a.. men så synd. Så älsklingen sa att han skulle komma hem runt 22 tiden men vid 22.30 så var de kvar ännu i Gävle ;) Jag kollade på Heart BreakHotel med susanne och Björn i :) grannar från stockholm så la mig vid 24 tiden..vid 1.30 kom älsklingen hem..


Av linnsan77 - 19 november 2010 14:30

Åkte in till stan och köpte present till Karin som blev duschcream, tvål, badsalt, lotion, badbomb, ljuslykta och tofflor allt i lavendel till henne och älsklingen köpte en fin blombukett. Sen hem och städa lite och fixa med julklappar :)

Skönt att vara ute i god tid.

Vid 17 kom älsklingen hem och vi åkte vid 18 på middag hos karin och ingvar.

Vi fick god tacogratäng och sallad. Vi åkte inte hem så sent efs emil ska på novemberkåsan imorrnbitti när martin kör..Rävlars kommer vid 6.30 och sen räknas de komma hem vid 3 på söndag morgon.Heja Martin!!


Av linnsan77 - 18 november 2010 14:15

Ja idag trotsar jag min förkylning och åker till gävle..men den är mycket mycket bättre. Frågade om stina ville me men hon ville vara hemma och ta det lugnt på sin semester. Förstår henne. ÅKte vid 9.30 tiden och det snöade lite lätt.

Var där i ca 10.30 och sprang igenom affärerna..men lite besviken på urval i affärerna..bättre i stockholm.. Men köpte lite nödvändiga saker som jag visste att jag skulle ha och julklappar. blev inget från gina eller HM..helt otroligt att jag inte hittade ngt.sen blev det till ikea och köpa lite ljus o servetter och lunch såklrt :). Jysk och köpa överdrag till stolarna men blev tyvärr svart för de ljusa var slut från lagret.

Sen till Maria på hemvägen och fika och hämta philip på dagis. Vad mysigt och träffa dem och mysa med lilla Julia. Tack för fika och pratstunden och sen vid 15.tiden åkte jag hemmåt och gjorde iordning fisk i kokossås med ingefära och chilli med ris. så gott det blev.

    

Av linnsan77 - 17 november 2010 14:00

Det tog sara och mig 4 timmar igår att sätta ihop en text till "tommy tycker om mig" som vi ska sjunga på carinas fest när hon fyller 50 ;) 

Idag är förkylningen lite bättre och hoppas imorrn att ja kan åka till Valbo.

Det blev att dricka massa äppelcider vinäger och jag tror det hjälper faktiskt.
Jag höll mig inne efs jag snorar och hostar och det är minus 12 grader ute..

MEn gick ut och hämtade posten och tog lite fina vinterbilder.

              

Av linnsan77 - 16 november 2010 09:57

Sov dåligt inatt för hade ont i halsen och näsan den rann.

Inge roligt och gå upp när man mår så här. Ska dricka honungsvatten..

Sara kommer hit men sa att jag vill inte sitta o fila naglar och hålla på när jag är så förkyld.så får ta de en annan gång.

Om jag orkar ska jag in till stan en sväng och köpa dynor till dtolarna i köket för det är så kallt att sitta på de och de hade rabatt nu på jysk.


Av linnsan77 - 15 november 2010 09:45

Vaknade kanon förkyld :( vill inte..hoppas den försvinner snart.

ska ju åka till Gävle och shoppa på torsdag och hälsa på bästa Maria.
Imorrn kväll kommer Stina från England.

Har gjort en räkgryta av räkorna som blev kvar från i lördags till oss till middag..

Har åkt till kilafors och handlat lite och halstabletter och avmaskningsmedel fall tiger skulle få mask..

Ska eventuellt fixa naglarna på sara imorrn om jag känner mig piggare.

Sitter och funderar med text till 50 årsfesten..bra att Sara kommer imorrn så vi kan spåna på den.

Har fixat en jättefin present till Fridis när hon kommer upp om två helger.ska bli så kul. Hoppas verkligen den uppskattas, man kan se det som en julklapp me :)


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards