Alla inlägg under november 2010

Av linnsan77 - 14 november 2010 11:30

Förlåt att jag inte orkat blogga ngt..men får uppdatera lite snabbt..

Jag städade och fixade hemma och tvättade under måndagen sen handla lite sen gjorde jag flygande jakob till middag och bjöd svärfar och carina på middag. EMil och Olle gjorde de sista nere vid huset och micke var där o fixade elen...

Tisdagen jobbade jag och då hade carina gjort spagetti och köttfärssås till middag när jag kom hem och det hade visst kommit massa snö neråt landet så det var kaos..inget ovanligt därnere egentligen..

Onsdag jobbade jag och det var snö massa snö ute..tänk att de kom så mycket snö under natten och dagen..och vad kul för barnen, och då blev de äta blodpudding när jag kom hem..snabbt och nyttigt....sen på kvällen gjorde jag iordning korv iugn till att äta på torsdag.

Jag jobbade torsdag och och satte in korven i ugnen en snabbis och värmde potatisgratäng från frysen. Har nu börjat om ta nässpray igen..Tänk vad alla barn är snorgia denna årstid..

Fredagen var äntligen här..fixade naglarna efs jag var ledig idag.. Städade så jag skulle slippa de i helgen..Och idag flyttar svärfar och carina ner igen till sitt fina hus. Så fint det blev på hela nederplanen. Jag gjorde iordningfläskfile med klyftpotatis och pepparsås och sallad..så gott och sen kladdkaka till efterrätt.

Emil kom på att vi var bjudna på smörgåstårta hos Woren efs killarna överaskat han att renovera deras kök när han var borta under 4 dagar..så vi åkte dit vid 19 och sen hem vid 21.30 o vi hade lovat att äta fika med svärfar kladdkakan så vi stannade där till 22.20..sen hem och sova efs emil ska upp och jaga älg..

Emil skjöt en älgko.grattis älsklingen äntligen :) sen kom Sara hit vid 17 och vi hade räkfross och åt goda ostar och kex och drack cider sen vid 20 körde vi och hämtade upp olle och carina för att vi skulle till badhuset och bubbla pool och basta med grannarna i byn..så trevligt..satt i en utomhuspool och bubblade och inne i bubbelpoolen och även så simmade jag 20 länder..saknar mina dagar när jag simmar i bollnäs simhall..måste skaffa träningskort där..


Blev ingen jakt för de var så kallt ute..

Emil åkte och hjälpte micke med huset. och själv var jag på ljusparty hos Annelie ..så kul och träffa henne och Arne så många barndomsminnen väcktes och Sanna var där såklrt och även Helena med Jack på 4 år som kommit upp från Vänersborg för att fira Annelis födelsedag..så mysigt och beställde lite ljus som doftar gott. sen hem och vi åt rester från i fredags och kollade på Iron Man 2 sen gick vi ner till svärfar en sväng och fikade efs det är söndag ioch det är farsdag och grattis pappa och alla andra pappor i hela världen.


Grattis Underbara Nettan som fyller 40 år idag..Vad kul att du blev glad för presenten du fick av oss.

  


Av linnsan77 - 8 november 2010 11:57

Vakande vid 8 och åt frukost med syrran och david, jag kopierade över korten katja tagit med sin nya kamera som hon fick av pappa i födelsedagspresent..så skjukt bra kort det blir..sen körde emil de till tåget och jag städade undan från gårdagen och sen gick jag in med älgkött itll grannen som vi lovat :) sen packade vi iordning och åkte mot kista gallerian där det blev lite shopping och lunch innan vi åkte hemmåt vid 14 tiden..

Tack pappa och syrran , david, farbor med familj och min darlling för en underbar helg..      Pappa kommer upp hit om 2 ½ vecka och då ska vi fira Carina som fyller 50.


      



Av linnsan77 - 6 november 2010 11:30

Gick upp i tid och gjorde mig klar sen åkte jag till carinas grav och tönde ett ljus..Tittade till susannes grav en vän till pappa som också är på den kyrkogården. Sen till Fina carina och ge henne en födelsedagspresent i förväg efs vi inte ses innan jul. Tyvärr han schapot läcka i biolen så hela sätet var fullt med schamp men det andra klarade sig och även halsbandet hon fick.

Tack för presenten jag fick av henne och rickard :) väldigt användbart även av syrran och david fick jag pengar så jag kunde shoppa :)

Pappa fick en skjorta och en tröja i tidig födelsedagspresent och farsdags present som de är nästa helg :) han skulle ha de idag när vi ska till gravarna och tända ljus.

Jag hämtade upp david i v-by och sen åkte vi hem och åt lunch..darlingen lyssnade på ggn på webbradio :)

Sen vid 13.30 åkte vi till skogskyrkogården och träffade upp faster,farbror och jocke..De var så fint men kallt ute.. och vilka köer det var..

Sen åkte vi till lilla mamma och vad vacker stenen var och med alla ljus på kyrkogården efs de hade börjat mörkna ute nu..

sen åkte vi hem till pappa och åt creolgrytan jag gjort och ris och bagett och sallad till..Vid 21.40 åkte de hem och vi andra kolladelite tv sen gick vi o la oss.

Imorrn åker vi hem :(

        


Av linnsan77 - 5 november 2010 11:30

  

En av gårdagens tårtor..och en prinsesstårta..

Åkte in och handlade lite sen packa iordning bilen efs vi ska ner till stockholm i em..

Vi åkte vid 16.30 och kom  dit vid 19.10 och vid 20 åt vi kött och potatisgratäng p sallad med pappa och syrran..så trevligt och gott och titta på  idol och sen blev de glass...

Vi tittade på ett gammalt abum från förr när mamma och pappa precis träffats.

  

Av linnsan77 - 4 november 2010 10:20

Vaknade imorse av älsklinge som sa grattis och ville ge mig frukost på sängen men sa att vi kan äta senare istället för 5.30 :)

Sen hade jag fått mail på telefonen och de var från pappa :


     Alldata  

   

Till linn_ekdahl@hotmail.com

Från:

Alldata (ekdahl.alldata@tele2.se)

Skickat:

den 4 november 2010 00:22:36

Till:

linn_ekdahl@hotmail.com

                                                  

                                                  

        

Om 3 veckor är 33 år sedan (Jag tror det var kring min 36-åriga födelsedag) som jag o Berith höll Dig för första gången i vår famn på Sri Lanka. Det var ett stort ögonblick för Berith o mig. Katja var ju också med. Vi var tilsammans för första gången, och Berith o Jag var så lyckliga över att vi äntligen var en familj. Berith var så stolt o lycklig och ville alltid Ert bästa. Därför försökte jag alltid göra Berith glad o lycklig och jag tror att jag gjorde mitt bästa.

 

GRATTIS Linn än en gång på Din 33-årsdag      

 

Mamma o Pappa                                                            

                       


 Jag grät när jag läste det med Emil. Det var så fint skrivet från mammas firmas mail..det var hennes mästerverk.

 

Sen har jag fått sms, telefon och facebook gratulationer hela morgonen.. :)

Tack alla fina vänner. det är enormt vad man känner sig uppskattad att folk kommer ihåg ens födelsedag..

Igår gjorde jag iallfall två smörgåstårtor som jag skabjuda på idag och älsklingen ska hämta en prinsesstårta och en frukttårta sen efter 12.. vid 17.30  börjar det  komma folk :)

 

Fick en jättefin telefon av papseen som jag nämnt tidigare en HTC desire :)

    

 

Av älsklingen fick jag en systemkamera men den kommer om ca 2 veckor :) men vad användbart..tack älsklingen..

Har nu ställt iordning för fikat och tagit fram porslin och stolar etc..

HAr tänt ett ljus för mamma som jag gör varje dag   

Imorrn åker vi till pappa..ska bli så skönt och bara ta de lugnt..

 

Idag firar ju älsklingen och jag att vi varit förlovade i 1 år också ..men vi firade ju det i lördags med mat ute på resturang och han fick en fin skjorta av mig..

 

 


Av linnsan77 - 2 november 2010 19:30

Idag har jag handlat mat iför torsdagen..ska göra smörgåstårta imorrn och har beställt två tårtor en prinsess och en frukttårta som älsklingen hämtar på torsdag..

Har faktiskt ätit på max idag :) så gott med ett skrovmål.

Sen har jag handlat lite på hälsokostaffären.

Har gjort en kycklingpaj att ta med till pappa och sen till middag idag blev det att jag gjorde kyckling i starksås med wokgrönsaker och ris och sallad ´till oss fyra och till efterrätt åt vi äppelsmulpaj. Imorrn ska carina göra fisk..

Jag ska till vårdcentralen och göra allergitest imorrnbitti..inge roligt och ta blodprover men kan vara bra att veta vad man har för allergier..

Tack för pratstunden carina..känns verkligen så länge sen vi sågs..saknar dig..

Vad kul Fridis att du kommer hit den 26 november..längtar så :)

Har beställt lite nya nagelsaker..stämplar och sånt..ska fixa dem imorrn lite inför min födelsedag :)

Nu regnar det ute :(

Ska kolla på desperate housewifes ikväll  och mysa med min darling..

Av linnsan77 - 1 november 2010 18:15

Ja gick upp vid 5.30 och åkte och jobbade vid 6.45

Dagen flöt på bra hade bara 7 barn efs det är höstlov..vi skapade och sen på eftermiddagen gick vi ut..

Grattis Stina till nya jobbet !!

När ja kom hem blev det att snabbt göra pizza i ugnen till middag..sen ska jag bara ta de lugnt o kolla tv..

NU är de bara 3 dagar kvar tills min födelsedag :)


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards