Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Har inte bloggat på en vecka men nu kommer det uppdatering..4:advent

Av linnsan77 - 19 december 2010 15:09

Har inte haft ngn dator med internet så har inte kunnat bloggat ngt..

Jag ska försöka uppdatera..söndagen rensade vi älsklingens garderober 2 st och började med en av mina av mina 5.. Han blev tokig på alla kläder jag har :)

 måndagen mådde jag inge vidare så låg i soffan med varm vetekudde..

På tisdagen fortsatte jag med rensning av kläder och det blev allt som allt 3 svarta sopsäckar och jag tänker skänka allt till sri lanka. Ska åka till Byn till en förskola som skickar kläder och annat till sri lanka. känns bra att veta att det går till välbehövande speciellt när jag vet att de ärr i behov av allt de kan få..

Åkte också och handlade det sista inför julen.. och onsdagen åkte vi iväg igen..

Jag bakade kokostoppar doppade i choklad på kvällen som blev så goda men lite klibbiga.Darlingen sabbade internet så nu har vi i nget nt..tur jag har min mobil men kan inte blogga från den..Kollade sen på bonde söker fru..tycker så synd om tomas som inte fick ngn tjej..

Torsdag blev en lugn dag..har ingen inge internet så får kolla på tv de jag spelat in..har fixat inför imorgon då emils kusin björn kommer från falun då emil är ledig och de ska jag fågel imorrn och lördag. Vi kollade sen på robinsson efs det är avslutning på lördag..


Fredag åkte ja och handlade lite som jag glömt till tacosen som vi ska äta ikväll med björn.. Lunchade med nagel lena och Den där Mary på Roys..varma mackor åt jag..Bjöd även över svärfar och Carina på tacos på kvällen och sen hade emil köpt småstadsliv firar jul igår så vi kollade på den filmen vid 20.30 tiden men svärfar var på bandy.. Filmen var jätte rolig men de två första filmerna var bättre.

Lördag åkte de och jagade igen och de skjöt två fina orrar en hona och en hane..

Jag fixade mina naglar och vid 17.15 åkte vi mot sara efs vi skulle till henne och erik på middag..så trevligt..god älg risotto och till efterrätt blev det god vit choklad pannacotta med hallon och blåbär.. smarrigt..sen kollade vi lite på tv och åkte hemmåt vid 22 tiden.

Idag är det söndag 4:advent och vi får tända 4 ljuset i staken och det snöar hela tiden..älskligen skulle hjälpt micke med taket på garaget men de snöa förmycket..han har hämtat en julgran som vi ska pynta ikväll och jag har bakat 3 limpor.

Vi åt god nässelsoppa med smörgås och ostkaka med grädde och sylt till efterrätt :)


Ikväll ska vi äta kyckling och ris till middag..

Älsklingen håller nu på att städa nere ute på altanen där granen ska stå.


         

  

  

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki

23 december 2010 11:25

Önskar dej en riktigt God Jul och ett gott nyt år
var rädd om dej och ha det så bra
Kicki ,fd hahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se