Alla inlägg under december 2010

Av linnsan77 - 24 december 2010 09:47

God Jul


     &


Ett Gott Nytt År!!


Idag är det julafton granen är klädd, klappar är under granen och nu ska vi snart äta julfrukost med tomtegröt och ägg, julvört med julskinka och annat gott därtill..

Denna dag blir lång..det är -22 grader och nu snöar det igen.. Vi gick ut en sväng och det är mycket snö ute...

   

     


     


Saknar dig så älskade mamma det är första julen utan dig.

Men vet att du finns med oss som ängeln i julgranen    

Av linnsan77 - 23 december 2010 19:29

Dan före dan..

Ja imorrn är det julafton . Vi pyntade julgranen i söndags och måndag blev det falun och vacker julgran där med på lucia ,tisdags gjorde jag naglar på grannen sara och hon blev jätte nöjd.   och i onsdags falun och sen kom papsen, david och syrran hit på kvällen.Så mysigt..Vi åt gulashsoppa och kycklingpaj som jag gjort..Jag hann göra janssons och frysa in till lördag då vi ska äta allihopa här uppe.Var och handlade och när jag kom hem så fick jag ett samtal av Carinas dotter Elin och sambon Fredrik som kört fast i diket och fick försöka hjälpa dem upp ur diket med bilen men det gick inte med min framhjulsdrivna bil så fick ringa efter kusin som fick komma med traktor..


Emil jobbade torsdag och vi andra slog in julklappar och fixade inför julafton.. Vi gick ut och promenerade i -24 grader..haha sen träffade vi elin och fredrik som ville låna skidor..

Idag dan före dan har pappa griljerat skinkan..

Vi har -24 grader ute men vackert är det.bara att klä sig rätt.

     

 

           


God Jul & Ett Gott

 

 

Nytt År Allihopa.

 

 

 

    



Av linnsan77 - 19 december 2010 15:09

Har inte haft ngn dator med internet så har inte kunnat bloggat ngt..

Jag ska försöka uppdatera..söndagen rensade vi älsklingens garderober 2 st och började med en av mina av mina 5.. Han blev tokig på alla kläder jag har :)

 måndagen mådde jag inge vidare så låg i soffan med varm vetekudde..

På tisdagen fortsatte jag med rensning av kläder och det blev allt som allt 3 svarta sopsäckar och jag tänker skänka allt till sri lanka. Ska åka till Byn till en förskola som skickar kläder och annat till sri lanka. känns bra att veta att det går till välbehövande speciellt när jag vet att de ärr i behov av allt de kan få..

Åkte också och handlade det sista inför julen.. och onsdagen åkte vi iväg igen..

Jag bakade kokostoppar doppade i choklad på kvällen som blev så goda men lite klibbiga.Darlingen sabbade internet så nu har vi i nget nt..tur jag har min mobil men kan inte blogga från den..Kollade sen på bonde söker fru..tycker så synd om tomas som inte fick ngn tjej..

Torsdag blev en lugn dag..har ingen inge internet så får kolla på tv de jag spelat in..har fixat inför imorgon då emils kusin björn kommer från falun då emil är ledig och de ska jag fågel imorrn och lördag. Vi kollade sen på robinsson efs det är avslutning på lördag..


Fredag åkte ja och handlade lite som jag glömt till tacosen som vi ska äta ikväll med björn.. Lunchade med nagel lena och Den där Mary på Roys..varma mackor åt jag..Bjöd även över svärfar och Carina på tacos på kvällen och sen hade emil köpt småstadsliv firar jul igår så vi kollade på den filmen vid 20.30 tiden men svärfar var på bandy.. Filmen var jätte rolig men de två första filmerna var bättre.

Lördag åkte de och jagade igen och de skjöt två fina orrar en hona och en hane..

Jag fixade mina naglar och vid 17.15 åkte vi mot sara efs vi skulle till henne och erik på middag..så trevligt..god älg risotto och till efterrätt blev det god vit choklad pannacotta med hallon och blåbär.. smarrigt..sen kollade vi lite på tv och åkte hemmåt vid 22 tiden.

Idag är det söndag 4:advent och vi får tända 4 ljuset i staken och det snöar hela tiden..älskligen skulle hjälpt micke med taket på garaget men de snöa förmycket..han har hämtat en julgran som vi ska pynta ikväll och jag har bakat 3 limpor.

Vi åt god nässelsoppa med smörgås och ostkaka med grädde och sylt till efterrätt :)


Ikväll ska vi äta kyckling och ris till middag..

Älsklingen håller nu på att städa nere ute på altanen där granen ska stå.


         

  

  

  

Av linnsan77 - 12 december 2010 13:27

Trodde det skulle bli varmare men så blev det icke..från -3 grader ute igår till -16 grader idag.. Emil är ute och jagar fågel sen ska han göra skidspår med skotern.

Själv är jag inne och har slagit in massa julklappar och tvättat och städat och bäddat rent i s'ngen och ska börja rensa garderoben..vi ska äta rester från igår till middag :) och kanske kolla ngn bra film..

Jag har tagit lite kort på missarna  med tomteluvor på..

Idag skulle Bodil min fina hund blivit 20 år..hon var född 12/12-1990 och det var 12 valpar..men henne avlivade vi när hon var 12år..

       

Av linnsan77 - 11 december 2010 13:15

Jag åkte mot stan en sväng och handlade lite och sen åkte jag till sandström efs emil var där och jobbade med hans hus..vad fint de var, snart är hans hus klart :)

Sen hem och började med middagen..helstekt fläskfile med klyftpotatis och brunsås. sen kollade vi på tv och johan kom över senare på kvällen så jag gjorde iordning frukt i ugn med riven choklad och glass till det..

Sen kollade jag och älsklingen på en film som slutade vid 22.45 och då blev det sängen..


Lägger upp lite bilder från när pappa var här            

Av linnsan77 - 10 december 2010 08:57

Idag är ingen vanlig dag för det är Carinas födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

 


Idag är det fredag och vi ska ha lucia firande på jobbet.Hoppas det blir utomhus så mycket vackrare än att ha inne men det är såklrt varmare inne :)


Ska städa lite nu efter frukosten och sen ska jag handla lite som jag missade igår till ikväll då sara kommer hit.skulle haft främmande men de var sjuka, så tur för emil då kunde han gå på bandy med jobbet och jag få äta räkor med sara och titta på idol finalen..Heja Jay !!

Idag är det utdelning av nobelpriset och det är en stor dag om ni förstår mig ;)


Jag jobbar sista dagen nu sen har jag ledigt fram till 3 januari då jag börjar jobba som vanligt igen..


Luciatåget blev ute trots -15 grader men sen gick vi in och fikade..Åkte vid 16.30 och sen hem. sara och jag frossade i oss räkor och sen blev det goda ostar och jag gjorde pannacotta med vaniljsmak och hallonsås till efterrätt.. Vi kollade idolfinalen och jay vann över minna och det var lika bra båda två..och vinnarlåten var väldigt fin gjord av christian walz.


Vid 21.45 åkte sara hemmåt och emil kom hem så vi kollade på tv och sen la vi oss..



Hoppas alla får en trevlig helg!!

Av linnsan77 - 9 december 2010 21:25


Var ju hos sara igår och det är alltid lika trevligt att träffas...vi ska ju ses igen på fredag och har räkfrossa och äta ostar och kolla på idol finalen :)


Fick just veta att jennie och fredrik ska ha bebis i februari..Grattis vad mysigt :)


Idag har vi förberett lucia firande på jobbet och plockade fram julgranen..imorrn jobbar jag mellan 12.30-16.30 för vi har lucia tåg vid 15.30 utomhus..


Efter jobbet idag mötte jag älsklingen och vi storhandlade för en 1000 lapp..

Sen åt jag middag själv efs emil skulle på julbord med centern.


Har nu bara kollat tv, snackat med bästa carina i tel som fyller år imorrn och bästa fridis som åker till thailand om en vecka..så härligt..


Jag jobbar imorrn sista dagen på detta året sen börjar jag jobba igen den 3 januari :)





Av linnsan77 - 9 december 2010 21:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards