Alla inlägg under december 2010

Av linnsan77 - 8 december 2010 21:15

Japp då har vi varit i gävle och det gick bra men blev lite besviken men men..stannade i tönnebro och käkade lunch på värdshuset. sen hjälpte jag pappa att packa för han skulle åka hemmåt igen :(

Sen har jag fixat naglarna igen för de såg för taskiga ut  och vid 17 åkte jag till sara efs hon skulle bjuda på tacos.

Komhem vid 20.30 och då kollade vi på tv

Imorrn jobbar jag och ska handla med älsklingen inför helgen..



Av linnsan77 - 7 december 2010 16:06
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linnsan77 - 7 december 2010 16:01

Sov inge bra och vaknade att jag hade ont i magen och lite feber så jag messade jobbet och sa att jag ska vara hemma.

Har legat i soffan hela dagen, men var ute en kortis på promenad och hämtade posten. Pappa har varit inne i stan och handlat bland annat julklapp till emil :)

Vi har sen kollat på "så mycket bättre" inspelat från ilördags när vi var på 50 års fest..

Emil fick en whiskey flaska av micke som tack för hjälpen med garaget men han ska dit på onsdag igen..förmodligen blir det klart då..

Pappa åker hem imorrn..tråkigt men han kommer om två veckor igen :)

Ikväll ska vi äta carbonara..Det blev bacon, champinjon, broccoli, paprika och basilika creamfraicheröra med färsk pasta istället :)

och till kvällen gjorde jag efterrätt färsk frukt med choklad riven över och in i ugnen.

Vi kollade på tv och imorrn åker pappa hem :(

Av linnsan77 - 6 december 2010 13:47

Gick upp  och åt frukost sen åkte jag iväg och skulle ta massa prover..fick också reda på att jag bara är allergisk mot hassel och jordnötter inga andra nötter..skönt att veta så här i juletid när det finns massa utbud av nötter :)

Sen har pappa och jag skrivit julkort och jag har suttit en del vid denna burk och pappa ska försöka fixa satt tv:n nere funkar att kolla från digitalboxen uppe som förr..Det hände ngt när vi uppdaterade boxen..

Tiger sov hos svärfar inatt men har nu hittat upp igen för han var hungrig :) vårat lilla matvrak..

ikväll ska Emil jobba hos micke med garaget..är det inte klart snart...

Så pappa och jag ska äta hemmagjord pizza och sen kolla tv.

Av linnsan77 - 5 december 2010 14:03

Vi gick upp vid 11.15 åt frukost sen kom sara en snabbis och pappa o jag gick promenad med henne och tittade hur hon bor..jätte fint och sen träffade vi svärfar o elin, fredrik, carina som skulle åka och hämta de sista i lokalen och ca 15 ska vi dit och äta mat :) rester från igår..


Imorrn  ska jag inte jobba och inte på onsdag.. pappa åker nog hem tisdag eller onsdag..

Av linnsan77 - 5 december 2010 13:53

Idag är det Carinas fest..vi gick upp åt en god frukost och sen åkte emil och jagade fågel men ingen fångst..jag fixade naglarna och sen gick pappa o jag på promenad..träffade elin och fredrik en snabbis som hjälpte carina för fullt med tårtor..så jag slapp :) och sen åt vi lunch och sen slappade jag framför tv:n och pappa kollade skidskytte..

 

Vd 15.30 började vi göra oss klara för kvällen..

Vi hämtade upp westbergs bror med sambo och sen fixade vi förätten..hård bröd med god ansjovis,ägg, lök, creamfraiche röra..vi var 60 per..kul att träffa grannar och släkt..johan kom när vi satt med varmrätten creolsk gryta med ris, han hade en viktig bandymatch..vad smal han blivit..sa åt han att äta..men han sa han tränar varje dag och äter massa. försökte få ihop han o sara hansson ;) vi får väl se hur de går :)

Pappa dansade och hade kul och kollegorna från nevropsyk uppträdde och sjöng till låten "du måste ringa carina" Sen var de frågesport lagvis och sen sjöng sara och jag till carina till Carolas "tommy tycker om mig"

Tur pappa filmade lite för det var ingen annan som gjorde..Fredrik fotade bara.

Sen vid 24 blev de nattmacka och sen dansade folk igen och vid 1.30 började jag köra hem ett gäng och sen åkte jag tillbaka och hämtade pappa, emil, olle och carina vid 2 tiden så vi kom i säng vid 3..

Det var jätte trevligt verkligen men var lite besviken att det inte var ngn som höll tal kändes som en enklare 50 fest än vad man är van vid..Kul att amria och David kom dit också fint uppklädda..kändes som det bara var ett fåtal som var festklädda för fest..sen var bandet kanske inte det bästa men det blev iallfall lyckat och jag tror att carina var nöjd med sin dag..

    Födelsedagsbarnet och svärfar :)


 

Av linnsan77 - 3 december 2010 13:45

Det är så härligt att ha pappa här uppe..

ÅKte vid 9.30 och handlade lite mat inför helgen innna jag började jobba..de är -20 ute idag igen..kallt..Hittade också en fin lyckta på batteri att ha i badrums fönstret..

 

Några barn var och badade och de andra var inne. Efter jobbet åkte jag hemmåt och fixade med älgsauten till middag..vi åt med pressad potatis till och sallad vid 18 tiden och sen kom sara för vi skulle öva sången till imorrn på carinas fest.

Sen kollade vi på postkoden och sen blev det idol men pappa gick ut i gästhuset och kollade på spåret sen ko han in igen och sen kom johan sandströn och vi fikade sen aftereight kladdkaka jag hade i frysen och sen blev det idol.jay är verkligen bra och minna me..olle åkte ut vilket var väntat.....

Vid 23 åkte johan hem och sara me och vi gick och la oss för att orka imorrn natt då det är fest.

Av linnsan77 - 2 december 2010 13:45

Gick upp vid 9 och gjorde klart för kvällen så jag bara åker hem efter jobbet och gör mig klar inför julbord med jobbet.


Vi hade bara 9 barn och efter jobbet åkte jag och hämtade ljuskronan som jag budade på på tradera men köpte via   LILA ELLA-ljuvligheter för hem och själ

och blev då billigare också ;)

 

Sen hem och pratade med pappa och de var stopp sen en timme tillbaka på E4an så han skulle inte hinna hit innna jag åkte på julbord..

när jag åkte såg jag en bil och det var tydligen pappa som kom..det var nu stopp på 83an för all trafik från gävle hade kommit igång..men jag hann att håmta upp kollegorna på jobbet och sen till julbordet..det hade verkligen jättegod julmat och så god saffranspannacotta till efterrätt.vid 20.30 åkt ejag hemmåt och tråäffade papsen..så mysigt att han han här..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards