Direktlänk till inlägg 19 april 2011

En bra dag

Av linnsan77 - 19 april 2011 20:14

Sov till 8 så skönt och hade ingen huvudvärk :)

Mådde bra och åt min vanliga portion gröt till frulle sen åkte jag till besiktningen av bilen.

Hade otur och fick samma surpuppa som sist men jag hade sån tur..fick godkänt och emil hade mött han utanför när han körde bilen och testade den.

Fick en liten puss av älsklingen som utanför beier och sen åkte jag mot jobbet.


Tror vi har ett barn som har magsjuka igen..usch o blää hoppas jag klarar mig.har kännt mig lite konstig..

Efter jobbet gick jag till skolan och träffade benny som gick igenom pim med mig.

ska bli kul att se hur duktig man är i data :)

Sen hem och älsklingen hade åkt mot skutskär på träning så jag stannade på lantmanna och tänkte köpa påskliljor och penseer men de var slut :( får köpa på ica imorrn.

Sen hem och gjorde svampsoppa till imorrn och till middag blev det falukorv och makaroner.

Har inte gjort så mycket mer..bara pratat i telefon och nu väntar jag på desperate housewifes .)

Ha det så bra allihopa och Glad påsk

         

och kanske inte kommer hinna blogga så mycket nu när vi har gäster här


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se