Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

Regniga fredag

Av linnsan77 - 27 maj 2011 10:44

Hade tänkt åka till byn med kläderna med får ta de när det inte regnar.

Dagens outfit i regnet  


Så får bli en hemma mys dag men måste först åka och handla lite mat. Ska göra paj att ta med till pappa och sen även köttfärssås så vi har där nere.

Tur jag är en djävul på att laga mat ;) Det är ju pappa me men han har ingen ork längre till att laga massa mat och komma på vad han ska laga och jag förstår honom efs han är själv :(.

Har lagt älgköttet i marinad till imorrn då det ska grillas och blev en liten gryta till middag av resterande kött som inte blev bra bitar för att grilla.


Tänk vad jag längtar till stockholm, det var så länge sen jag var där själv. sist var ju med emil 7 februari.

Ska hälsa på kära lilla mamma   och sätta en fin blomma till morsdag fast tre dagar för sent.


Hoppas det blir fint väder hela nästa vecka när jag är där nere så man inte måste packa ner en massa. tur jag tar bilen ;) och tur jag har bär hjälp när jag kommer fram ;)Ska sätta mig med alla räkningar nu sen handla och fick tag i färskpotatis äntligen vad jag väntat. Även svenska jordgubbar ;)


Sen har jag slappat i soffan


Vi kollade på the three next days med russel crow väldigt bra film sen blev det sängen tidigt.

Önskar alla en trevlig helg


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se