Alla inlägg under maj 2011

Av linnsan77 - 25 maj 2011 19:00

Oj vad nervös jag är men kan inte säga varför.

Jobbade 8-12 och sen var det full rulle hela eftermiddagen..

Jag och älsklingen såg en liten björn unge och vilken upplevelse. jag har adlrig sett en live ute i det fria bara på skansen och olika parker. Ville ta kort men blev inget för Emil ville gå ut men som sagt björn mamman var där ngnstans och man vet aldrig vad som kan hända. En man i motsatt riktning stanna och sa till oss att sätta oss i bilen igen. Han hade varit med förr. De är så snabba att man hinner inte reagera.

Sen var det motorspeed i Viken . Vi käkade på grillen i alfta sen dit men jag åkte hem efter en timme när det blev sämre väder och kallt.

Sen blev det hem och kolla tv Greys :)


Av linnsan77 - 24 maj 2011 21:02

Sov jättedåligt i natt :( varmt i sovrummet)

KOm till jobbet vid 6 och sen var det full fart hela dagen. Slutade vid 13.30 och åkte mot långhed och träffade M. Så trevligt och tack för fikat och vad underbart med bebismagen.

Sen åkte jag och handlade mat för 650 kronor och hem och ge grisarna mat och göra middag till mig själv efs emil är i viken och gör klart allt för imorrn då det är motorspeed där.

Det har regnat och blåst och varit soligt och varmt omvartannat hela dagen.

Sen har jag fixat här hemma och tvättat.

Älsklingen är på väg hem och själv tittar jag på desperate housewifes :)

Saknar dig min vän. Var länge sen vi sågs verkligen.   

På söndag är det morsdag! Och saknar älskade mamma   . Tänk hade velat prata med dig om allt man går igenom och få stöd och support och raka svar.

Och inte behöva oroa sig hela tiden.


Imorrn ska jag jobba 8-12 och så blir det besök med 6 åringarna i förskoleklassen och sen äta lunch med dem i stora skolmatsalen :) spännande


Av linnsan77 - 23 maj 2011 15:36

Trodde jag skulle jobba idag men sa igårkväll till om att jag nog ska vara hemma efs febern är kvar och att jag har ont.

Somnade vid 20.30 och sov till 9 imorse.

ingen feber och mindre ont .Det finns hopp :)

Typiskt att det är ström avbrott idag mellan 10-15  men har vilat och sen rensat i garderoben efs jag ska åka till edsbyn pingstförsamlingen och lämna 3 säckar.

Åt god paeillja med saffransris till lunch.

Sen började jag känna mig bättre så vid 15 så gick jag lite med handjagarn (gräsklipparn).

Älsklingen kom hem vid 22 tiden

Imorrn öppnar jag

Av linnsan77 - 22 maj 2011 19:30

Vaknadeoch gick upp inatt och sen när klockan ringde 6.30 så gick älsklingen upp och jag sov kvar..Ska åka in till akuten och hoppas jag får antibiotika för UVI.

Hade de sist när jag var 14år men tror de är det jag har fått. Åt frukost och senare lunch strax innan jag åkte. För man vet aldrig hur länge man blir borta på sjukhuset.

Fick tid klockan 13.30 väl där fick jag stick i fingret, gå på toaletten och lämna prov och sen tog hon tempen och hade 37,8 i feber jag som brukar ha 36,8 när jag är helt frisk.

Hade så ont i magen, ondare idag än i går.

Fick ett eget rum klockan 15.15 och låg och sov för mådde inge vidare.Doktorn Peter Hammarström kom vid 16.45

Hämtade sen ut antibiotika på apoteket inne i sjukhuset. Klockan 17 var jag p väg hem.

Sen hem och äta grillat rester från i fredags och svälja den första tabletten.

Hoppas att det går över fort nu.


Sen låg jag i soffan hela kvällen

Av linnsan77 - 21 maj 2011 15:30

Gick upp vid 6.30 och de var fint väder annars hade jag inte åkt med.
Kändes bra i kroppen men tog med massa vätska och så och vid 7.30 åkte vi men fick börja med att stanna i tönnebro sen en gång till i gävle innan vi var framme. Kändes bara pinsamt..imorrn ska jag inte åka med..trodde de var på bättringsvägen..

Väl framme var det dags igen...

Dagen flöt på bra..var lite kyligt så satt inne i bussen tills solen kom fram så man inte blir nerkyld..tur jag hade mycket kläder med mig. Fick springa in i skogen flera gånger för WC:n var så äcklig.

 

Det blev en del som skadade sig lindrigt men de var många lika många som 11 stycken av 130 stycken åkare som avbröt pga av fel på cykeln.

Under dagen blev det varmt och skönt och Emil kom 5:a i B finalen och de var ju jättebra. Och på hem vägen var det lika jobbigt att vi fick stanna.

Började känna av feber igen så tog en alvedon.

Vi blev bjudna på grillat av svärfar när vi kom hem vid 19 tiden sen blev det glass och jordisar till efterrätt och sen vid 21 gick jag och la mig efter lite tips från mina kollegor ;) Gonatt

Av linnsan77 - 20 maj 2011 15:15

Idag stänger jag och vi hade bara 8 barn och det var länge sen de var så lite barn en fredag.

Efter jobbet blev jag väldigt kissnödig och hade visst fått UVI

Stannade på hälsokosten och köpte tranbärs saft och sen var det bara skynda sig hem och hinka i sig. Vi skulle grilla gott ikväll.Gjorde iordning salladen inför imorgon då de är tävling i skutskär och sen mackor och klantig som jag var så skar jag mig med kniven i pekfingret och det bara rann blod hela tiden.

Vi fick tillslut avnjuta en god middag ute på baksidan och sitandes i den nygamla utemöbeln som vi fått av westberg och svärfar.

Senare började jag känna att jag hade feber så tog en alvedon och älsklingen gick ner och meckade iordning allt med hojen för morgondagen. själv gick jag och la mig vid 21 tiden. Hoppas de är bättre imorrn så jag kan följa me.

 

Av linnsan77 - 19 maj 2011 11:15

Fixade mina naglar igår och satte på små blommor i olika färger.

Älskligen fixade iordning hos grisarna så de fick fint.


Öppnar idag och ska pumpa ballonger och pynta gården och koka massa kaffe och fixa inför idag då vi ska ha 170 barn på vår förskola som ska göra olika aktiviteter och sjunga med oss. MEn innan ska vi gå tåg genom byn och temat för iår var vårblommor och våren. Sen blir det glass till barnen och fika till personalen.

http://helahalsingland.se/ovanaker/1.3181835-forskolor-pa-marsch


Synd att det blåste så bara men tror alla var nöjda ändå. Kändes lite stressigt men tur chefen hoppade in och hjälpte till. Jag fick också förlängt på mitt vikariat till december och det kändes jättebra.

Jag slutade tidigt och åkte och handlade lite och sen städade av så de ser snyggt ut och hämtade aket från HM med beigea kavajen och fina duken som jag ska duka med ute på altanen.

 

Maud kom förbi och ville ha ngt center papper av Emil och tyckte vi bodde så fint.

Älsklignen kom hem vid 17 och vi åt sen drog han på cross träning inför helgen då det är två tävlingar.

Av linnsan77 - 19 maj 2011 11:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards