Alla inlägg under maj 2011

Av linnsan77 - 17 maj 2011 11:15

Idag är det min stängning så hoppas att sista barnen går runt 17 så jag hinner träffa älklingen och äta middag i alfta innan han ska på crossträning efs han är med firman o jobbar i viken under dagen. Och jag ska på föreläsning  via facket om lärarlegitimation.

Det kom små skurar idag från och till.

Vi träffades vid 17.10och åt  pizza på maxim sen vidare för min del mot johannesgården. MEn älsklingen hade så ont i ryggen så han åkte aldrig cross utan körde hemmåt sen.

Jag körde hem Majsan och sen hemmåt vid 20 tiden.


ANNONS
Av linnsan77 - 16 maj 2011 11:00

Blev ingen vinst för sverige idag heller i hockey vm.

Trodde de efs vi inte vann i går i eurovison men erik saade kom iallfall trea :)


Jag öppnar idag efs A är sjukskriven.

Har fått min mail spärrad :( så försöker få hjälp av supporten men de säger att det tar 24 timmar och återställning av kontot skickas till min spraymail som jag inte har använt på 4 år och inte vet lösen till.

Blir verkligen låst när inte ens vanliga hotmail funkar efs de är den alla mailar till och som jag haft sen 1994.

Älskligen klippte gräset när han kom hem.

Till middag blev det rester.

ANNONS
Av linnsan77 - 14 maj 2011 11:45

Jag låg kvar och sov när älsklingen gick upp.. Jag ville inte åka med i regnet..stannade hemma och tog sovmorgon till 9.30 så skönt sen fixade jag här hemma istället och kollade på tv de jag spelat in under veckan.

Till lunch blev det lite av salladen som älkslingen sparat.

Sen tog jag fram älgbiff och kantareller ur frysen och tinade o la i marinad för att sen göra gryta och skalade potatis , morötter och palsternacka i klyftor och hericuvertes. Gjorde iordning chokladmousse.

Vid 19.15 kom älslklingen hem från tävlingen och vi åt och drack gott och sen blev det massa mys i soffan framför eurovision song contest. Tyvärr så vann inte eric saade frör sverige utan han kom på 3:e plats men väldigt bra jobbat.. Imorrn är det vm final i ishockey så hoppas vi vinner guld där .

Av linnsan77 - 13 maj 2011 11:45

Ja då var det fredagen den 13 onde.

Det var bra väder och vi hade bara 11 barn idag..Har klippt ut blommor förfullt i papp efs det ska vara medaljer till torsdg då det är förskolans dag 170 barn blir det då på vår förskola.

Vet fortfarande inget om tjänsten,,däremot vet jag att L fick en av tillsvidare tjänsterna jag sökt och tycker det var fel att hon fick den som inte ens är Lasad i kommunen och inte är klar med sin examen ännu..men det kommer väl fram och från 1 juli kommer det bli hårdare med lärar legitimation och då kommer det fram att hon inte är klar med alla kurser och inte har hämtat ut sin lärarexamen..

Hoppas jag får behålla min tjänst på Tellus.


På lunchen gick jag och handlade lite till middagen och till salladen imorrn.

Fick gå vid 15.45 så hann stanna på jysk och köpa dynlådan och sen hem och fixa salladen så den var klar till imorrnbitti när vi eller bara emil åker till älvdalen..

Sen hoppade jag in i duschen och vid 17,30 kom sara och vi åt räkor och ost och kex och päron. såå gott. Älsklimgem satte ihop lådan till dynorna :)

Sen åkte han ner och meckade med sin cross med hasse och rocko kom förbi också.Sara och jag kollade på talang och sen var det Bonde söker fru.

Vi fikade allihopa ricecrisp tårta jag hade gjort och sen åkte sara hemmåt vid 21.30 tiden.

Vid 22 kom älsklingen upp igen och vi la oss.

Ska upp vid 5.30 imorrnbitti..Nu regnar det ute för fullt..

Stnnar nog hemma om de ska vara sånt här väder imorrn..

Av linnsan77 - 12 maj 2011 20:37

Tiger var borta hela gårdagen och natten och imorse..undrar var han håller hus han som är så hemmakär. Man blir lite orolig.

Började vid 9 imorse och sen har dagen flygit iväg..Hade lite mindre barn idag och jag undrar när chefen ska komma så vi får reda på hur det ser ut i höst och om jag får förlängt eller om det blir en övertalig från byn som ska dit istället.

Efter jobbet åkte jag hemmåt och då låg tiger ute på altanen.

Har damsugit av huset och åt köttbullar och mos som älsklingen gjort iordning  innan han åkte mot viken och träna cross. Gav  grisarna mat.

Imorrn kommer sara hit och äter rä'kor med oss. Gotti..

Just det måste berätta att en vän fick besked  att de ska ha 3 trillingar men att ett av de små liven kanske inte klarar sig efs de var så mycket mindre och hjärtat slog saktare. Jag är så glad för deras skull   

Hoppas jag kan gå lite tidigare imorrn så hinner jag köpa lådan till dynorna och sen fixa iordning salladen till lördag då det är crosstävling.

Nu blir det lyxfällan sen sova

natti natti


Av linnsan77 - 11 maj 2011 20:15

öppnade i morse sen var jag med 6åringarna och hälsade på i förskoleklassen, vi var bara 3 personal så de var lite små kaotiskt ett tag för vikarien kom inte och så kom monica från facket förbi..vid 13.30 så åkte jag till bollnäs och shoppade ett par röda basket kängor dock inte converse efs de inte hade de :( sen kollade jag efter en dynlåda efs vi fått en utemöbel av carina. Ska köpa den senare i veckan om jag hinner.Köpte ballonger till jobbet efs vi ska ha vårfest med 130 barn och en massa personal nästa torsdag.

Sen tillbaka till jobbet och stannade till på thaiwoken och köpte mat men blev besviken på den maten. slängde i mig den och träffade mickes mamma som skullle handla  mat till dem där.

Sen mot alfta och gå på föreläsning om den nya reviderade läroplanen för förskolan.

Bra facklig representant anna tornberg från stockholm.

Pratade inte så mycket om vad vi ska göra som förskollärare utan mer historiskt o vad som var nytt. Nästa vecka på tisdag är det en föreläsning igen om lärarlegitimation. Hoppas jag får en sådan.

KOm hem vid 20 tiden och älkslingen  var i viken och jobbade med klubbhuset.

själv kollade jag tv och pratade med papsen:) La mig vid 22 tiden och en halvtimme senare kom han hem.

imorrn stänger jag igen

Av linnsan77 - 10 maj 2011 20:15

Jobbar mellan 7.15-16.30

A kom till jobbet och sa att hon är sjukskriven till den 10 juni så jag får jobba heltid och så tar vi in vikarie för mina 58 procent.

Handlade lite på lunchen så vi hade mjölk och så. Till middag blev det korv och makaroner. Jag planterade två pelagoner som hänger i trädet.

Sen fixade jag naglarna och terese kom förbi och tackade för hjälpen igår kväll då hennes ena lilla son blev getingstucken och behövde få tag i sin man som var hos poffen.

Senare vid 21 kom Poffen, loppan och hedda hit och vi fikade äppelpaj.

Sen blev det sängen efs jag ska upp tidigt imorrn då jag öppnar och det sen blir föreläsning på kvällen.

Av linnsan77 - 9 maj 2011 20:00

Jag stänger idag och efter jobbet så blev det hemmåt och sen satt jag med pim och lämnade in det vid 21.30 tiden :)

Älsklingen skulle fixa olja till utemöbeln men den var slut så får vänta till efter helgen.

har bestämt att inte åka neråt efs det är första tävlingen i helgen och sen vill ja träffa sara så vi ska äta räkor på fredag ihop :)Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se