Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Grattis fina Sara på din födelsedag

Av linnsan77 - 13 juni 2011 18:48

Som sagt sov dåligt och mådde inge vidare. Orkade inte mycket men hade lovat sara att åka till henne. Så åkte dit en sväng och fick tårta och bulle.

 

Sen på hemvägen stannade jag till på mobackes och köpte en luktpion och sen semestervattnare :)

När jag kom hem så mådde jag inge vidare alls..Emil ringde och bjöd mig till svärfar att äta lunch pasta med räkor. Gott men tog så lite för ville bara hem och lägga mig. Tog en kåvepenin för hade huvudvärk ,tandvärk och febergräns..

Sov i tre timmar sen fixade jag lite sallad, pommes efs vi skulle grilla hamburgare och grönsaksspett och majskolv. Sen ska älsklingen åka till Stockholm på kurs i två dagar. han ska bo hos papsen.. när jag sov gjorde han en trapp som pappa ska få att ha på altanen. Den blev jätte fin. fick sms vid 23 på hur det såg ut, och det blev jättefint..och pappa blev såå glad och att det var så noggrant gjort :)

  La mig vid 21.30 efs jag inte var helt ok men hade ingen feber längre..Imorrn börjar jag vid 7.15 och så har vi inskolning av två barn.

Natti natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se