Alla inlägg under juni 2011

Av linnsan77 - 22 juni 2011 19:00

Slutade tidigt och hem och fixade räkgryta som vi kan äta imorrn till middag.. ikväll blir det paj som jag gjorde i måndags att äta snabbt innan vi ska till bollnäs erinäsbo för att kolla älsklingen  när han kör motorspeed :)

Jag tog med mig syrran dit pappa hoppade över det.

Tur vi hade med det fina vädret..såg ut som regn moln ett tag men de höll sig undan... Träffade en massa vänner där så de var kul.

     

    

Av linnsan77 - 21 juni 2011 19:00

Vi hade sommarfest idag och det var verkligen trevligt men synd bara på vädret att det var småkallt. Satt i allfall ute och fikade den goda ricekrisptårtan. Och barnen sjöng och sen avslutade tre av de störta killarna att sjunga eric saades popular och dansa till. Så gulligt och så bra. Fick också en fin len sten av en tjej och en fin blom uppsättning av en av killarna.

Köpte en fin duk med jordisar på och en fin vattenkanna men samma motiv på :)

Sen när jag kom hem så blev det duscha och hoppa i säng för imorrn öppnar jag.

 

Av linnsan77 - 20 juni 2011 19:11

Ja lika förkyld men tack o lov attdet finns nässpray :)

Öppnade idag och vi hade bara 8 barn varav två inskolningar..så nu märks det att några barn gått på semester..

Efter jobbet mötte jag upp älsklingen så handlade vi mat inför helgen och pappa och syrrans resa hit på onsdag :).

Tänk på fredag är det midsommar. Vad fort året har gått.

Iår blir det en lugn midsommar med syrran, pappa, älsklingen , svärfar, carina, och elin, johan och sara. Och eventuellt poffen och loppan.

Hoppas älsklingen fixar iordning badtunnan nere vid ån så vi kan bada. Men kanske ska skippa de iofs efs jag är så förkyld.

Tänk nästa fredag dra jag och min darling till Uddevalla :) och ska bo på hotell. Hoppas på vackert väder.


Av linnsan77 - 19 juni 2011 19:00

Vaknade vid 4 och kunde kanppt andas..förmodligen av all rök lukt och djurlukt från ladugården igårkväll och alla björkar i maskinhallen plus förkylning på det..det var inte min dag alls..Var så täppt i näsan och hade ont i halsen men det är bara att ligga inne och kurera sig så man kan gå och jobba imorrn..jag öppnar..Vi gick upp vid 10 och åt frukost.

Älsklingen putsade fönster och damsög medans jag små plockade och damtörkade lite efs syrran och pappa kommer på onsdag och jag kommer hem sent på tisdag efs vi har sommarfest på jobbet.

Sen åkte vi och köpte hämtpizza vid 15 och så gott..Sen blev det kolla tv resten av dagen/kvällen..så skönt ..vid18:30  tyckte emil vi skulle gå ut en sväng så tog en kort promenad. Och såg så fina lupiner vill också ha sånna..  

Av linnsan77 - 18 juni 2011 21:30

Älsklingen gick upp vid 7 och iväg på cross, det regnarr ute och själv mår jag inge vidare..kan inte sätta foten på det men ngt är konstigt.

Sov till 10 hade kunnat sova längre men måste ju in till stan och köpa grattis kort. Det var invigning av brotorget igen och såg grannen Åsa jinder på scenen :)

Till lunch blev det snabb pizza från frysen. Damsög av lite snabbt..Katterna drar in så mycket skräp hela tiden..


Vid 16 började jag göra mig klar för 40 års festen..hade fått mens igen blev rädd för hade ju det för typ 1 ½ vecka sen..Mådde väl inge vidare men kände att jag måste piggna till nu efs vi ska sova hos svärmor också..

Vi åkte dit och jag fick ondare i magen och hade jätte ont i halsen..

Under kvällen kände jag mig som en bitch..var inte alls på humör.. Förlåt alla inblandade om ni tyckte jag var sur..Det slutade med att jag körde. så vi åkte hem vid 00.30 och det var jätte lyckad fest och trevligt men de var i en maskinhall så det var lite kallt men som sagt jag mådde ju inge vidare heller.


 

Av linnsan77 - 17 juni 2011 06:24

Öppnar idag och sen ska jag hem och vila lite och vid 17.30 ska vi cykla till emils kusin som ska ha födelsedags middag fast han fyller sen på söndag.:)

Har fått jobba mycket heltid den senaste tiden och mer blir det..Blir bra så kan jag ta ut en massa komptimmar sen.. har för tillfället 44 timmar i komp efs jag jobbar mycket heltid nu och i vanliga fall jobbar jag bara 4 timmar  om dagen..


Han vila en liten stund efs jag åkte mot stan och köpte en fin klänning. Tråkigt att det ska regna så..

    God mat trevligt sällskap och gott vin blev det.


Trevlig Helg alla där ute!

Av linnsan77 - 16 juni 2011 21:07

Hade samtal med en förälder när jag kom till jobbet vid 10 sen vid 11 gick jag och en kollega med våra fem 6 åringar till pizzerian och åt pizza och hamburgare ute på serveringen. Jätte trevligt med enoch gott var det och varmt..jippi solen och värmen är tillbaka och hoppas den stannar.

Två av de slutar idag och har sommarlov sen börjar de i skolan ..känns vemodigt.

Vi har sommarfest nästa vecka så vi får swe de en stund då iallfall.

Efter jobbet åkte jag hem och gjorde korvstroganoff och kokade potatis. Älsklingen klippte gräset och sen kom annakarin och micke förbi och hälsade på grisarna. de hade hunden sune me och tiger blev inte alls rädd utan satt en meter ifrån han. Tiger som annars hoppar upp i träden när Nennas hund kommer.

Jag har tvättat lakanen och bäddat rent med de fina örngotten från hemtex som jag köpte med fridis..blir så arg på mig själv att jag inte köpte påslakanen  också.  

Jag har också planterat ner pionen jag köpte och även tomatplantorna har jag planterat om och nu ska jag snart gå och lägga mig efs jag ska upp tidigt då jag öppnar imorrn. Sen blir det till poffen och äta födelsedags middag efs han fyller på söndag.

Älsklingen åkte corvette till viken på möte vid 19.


Detta var dagens outfit

  Trevligt att prata med Lina idag, det var verkligen länge sen vi sågs.


Av linnsan77 - 15 juni 2011 19:44

Idag börjar jag vid 11 och stannade vid apoteket på vägen och köpte e vitamin. Såg traktorer med flak och massa skolelever som firade att de gått ut nian..som studenter hemma i stockholm )

Vi hade bara 8 barn och när jag gick hem vid 15.30 var det bara 2 barn kvar.

Sen hem och ge grisarna mat och sen fixa med middagen. fick samtal från falun.

Vi åt pasta carbonara och sen fixade jag naglarna och älsklingen fixade hojjen efs de är tävling på lördag.        

Nu ska vi gå ut och gå en promenad och jippi nu tittar solen fram :) de var några dagar sen vi såg den.

Vi har också en ny skiss på huset hur det ska byggas ut. Bilden är ritat hur det kommer att se ut från baksidan.


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards