Alla inlägg under juni 2011

Av linnsan77 - 6 juni 2011 18:30

Tänk vad tiden gått fort..Nu ska vi hem till grisarna och katterna och tillbaka till vardagen igen..

Tråkigt att lämna dig papsen men du kommer upp hit snart till midsommar. Tiden går fort.

Tack för allt.

Pappa hissadw flaggan efs det är sveriges nationaldag idag!


Gick upp vid 9.30 och rensade i frysen nere och stängde av den ich tog upp till vanliga frysen i köket. Vi fick med oss ett paket kräftor :) och massa mat till grisarna :) Packade in allt i bilen och sen vid 12 gjorde vi oss klara för att åka hemmåt men mellanlanda vid axmar brygga efs älsklingen bokat bord där vid 15 för att avnjuta en god lunchmiddag.

           

Vid 17 kom vi hem till huset och jag packade upp ur bilen och älsklingen körde jordfräsen i landet så han kunde plantera sockerärtror, morötter, rädisor och rödbetor. Han tog kort på gästhuset efs vi ska lägga ut annons om att man kan hyra det i juli när det är o-ringen tävling.

Vid 19 tog vi en promenad och sen åt vi kvällsmacka vid 20.30 Katterna var så glada att vi var hemma igen  

Vi la oss vid 22.30

Imorrn är jag ledig.

Av linnsan77 - 5 juni 2011 14:30

Vi gick upp och fixade frukost vid 9 sen fortsatte vi rensa och nu blev det stor rensning efs emil är med. han var uppe på vinden och tog ner allt som fanns och bland annat fick jag mina barbisaker och bondgård etc :) Så kul nostalgi. Vi åkte en vända med grejer till soptippen och sen körde pappa syrran till tåget. Känns som vi iinte hann ses så mycket men du kommer upp igen i midsommar med papsen.

Sen gjorde jag makaroner och köttfärrsås till lunch och sen blev det en vända med pappas och våran bil till soptippen..Känns så skönt att fått bort en massa. Åkte förbi mammas grav och satte nya blommor.  

Vid 17 tiden ringde vi och frågade om rille och carina ville käka kyckling med oss..jag hämtade dem och vi åt popcorn först för vi var så hungriga och maten blev inte klar förrän vid 19.30 Men gott blev det och färskpotatis.

Till efterrätt blev det jordgubbar, glass, delicatoboll och sockerkaka :)

Vid 22 åkte dem hem med bussen. Tack för ännu en underbar kväll ihop.

Tror pappa kommer tycka det blir lugnt och skönt när vi åkt :) han har haft fullt hus och fullt upp hela tiden :)

     

Av linnsan77 - 4 juni 2011 18:30

Vilken värmebölja det blev, vilken tur när man är ledig :)

Gick upp vid 9 och åkte till kista gallerian en snabbis efs jag ville ha ett par kort jeans capri byxor som jag visste fanns där.. sen hemmåt och började rensa med syrran och pappa, packade in en del i bilen och sen åkte vi och handlade på ica i viksjö gös till middag. Vid 23.15 åkte jag och hämtade min darling i vällingby tunnelbana. Vi höll på och rensade tills han kom

Sen blev det hem och sova.

Av linnsan77 - 3 juni 2011 18:15

Gick upp vid 8.30 efs jag skulle möta fridis i skärholmens centrum vid 11.

Det ringde på pappas telefon vid 9.30 :) svarade gjorde jag iallfall ;)

Sa hej då till pappa vid 10.20 och träffade Fridis vid 11 i gallerian.. Var inget speciellt med den som jag trodde..kista gallerian är bättre både i matväg och affärer.

        Men det var så trevligt, vi shoppade och sen blev det lunch bestående av nachotallrik special och sen blev det mera shopping, men tror frida köpte mer än mig ;) sen tog vi en varsin kulglass och vid 15 åkte jag hemmåt. stannade till vid mammas grav en snabbis sen vidare till fina Renata och hennes mamma på skoaffären i spånga. Vi hinner inte ses så ofta men alltid lika givande samtal med dig.

Sen kommer syrran idag så hämtade henne vid tåget vid 17.30 och vi åt egengjord pizza till middag. vid 19.30 kom Karin förbi efs hon var post och blom vakt hos sina föräldrar. Vi satt och pratade om hennes och syrrans problematik och sen vid 20 åkte jag och hämtade Carina och vi åt äppelpaj och glass. Vid 23 körde jag hem dem. Och vid deras port stod en amerikansk polisbil :)

 

       

Av linnsan77 - 2 juni 2011 18:00

Ja man sover inte så bra i sängen hos pappa men det får väl gå i några dagar.

Gick upp vid 8 och sen åkte jag mot vällingby och shoppade smink och sådant som jag behöver. Träffade sen Emma med familj och en trevli kompis till henne. Kändes fint att hinna träffa henne, var länge sen sist och hon var sig lik fast hade gått ner i vikt efs hon gjort en magsäcksoperation i april :)

Sen träffade jag veronica som var i grötfatet med sin syrra och pappa. De grillade där så jag fick en god hamburgare. Vid 15 åkte jag hemmåt och pappa och jag klippte gräset, rensade rabatten efs det såg ut som ingen bodde där, och snyggade till ute på altanen och jag tog fram och gjorde rent utemöbeln i lugn takt. Tvättade mattor i maskinen och en massa lakan och kläder. Frågade sen Carina och rickard om de ville komma och äta middag med oss ute på altanen efs vi skulle äta paj som jag gjort. Vi åt äppelpaj och glass till efterrätt.

Åkte och hämtade dem och det var så trevligt, vid 22 tiden körde jag hem dem. och träffade på en igelkotte vid garaget.  

             

Av linnsan77 - 1 juni 2011 17:45

Ja åkte vid 8.30 tiden stannade till hos pappa vid 11.15 och lastade ur maten och packningen sen skulle jag möta bästa carina i vällingby och käka lunch med henne. Det blev god bakpotatis på pallas :) sen åkte vi till fyrklövern och träffade alla barnen och fröknarna. Träffade också en massa föräldrar. Det sa att det var som förr när jag jobbade med carina och karin och att de saknade mig.

Jag saknar dem också och den tiden, synd att man inte orkar pendla.

Jag och carina åkte och hämtade papsen som skulle ut på vift, han skulle åka ut med briggen tre kronor och äta tre rätters och tur det var fint väder. vi körde han till spånga sen åkte vi vidare till nettan och tobbe.. Vi satt där och pratade en massa och hade jätte trevligt och det slutade med att vi åkte och hämtade våran kycklingfile och rickar som kommit hem från jobbet och grillade hos nettan och tobbe. Sen kom jennifer med föräldrar dit :) vi hade verkligen jätte trevligt och vid 22 tiden åkte vi hemmåt.

Älsklingen ringde på dan och berättade att han skulle få köra motorspeed så jag var verkligen nervös men det hade gått bra trots att det var första gången han gjorde det :)

   




Mer Kort kommer sen när jag fått dem av Carina


Pappa kom hem vid 22.45 och sen gick vi och la oss.

Tack alla inblandade för en underbar kväll.

Av linnsan77 - 1 juni 2011 09:00

                          Jag är omringad av en massa fin natur och vackra djur, jag har det verkligen bra tillsammans med min bästa Emil.

Men jag känner att Just nu ska det bli väldigt skönt att åka till Stockholm i några dagar och få sakna min darling och ta en paus från lugnet till storstads stressen :)

Ska träffa mina finaste vänner, syrran och papsen.

Ska shoppa och rensa i huset.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards