Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

NY vecka igen då

Av linnsan77 - 11 oktober 2011 17:16

Helgen gick rätt fort.. Mådde inge vidare så tog det lugnt på fredagen och sen hela lördagen. På em åkte jag och stina till sandviken efs de var avslutningsbankett på motionscrossen.

Älsklingen körde rätt bra så han var nöjd. De gjorde sig klara på årsunda motorstadion. Vi kom till hotellet en kvart för dem. Trevligt att träffa alla.

Det var jättegod middag och trevligt och dansade gjorde jag och stina :) sen vid 23 åkte vi hemmåt efs älsklingen skulle upp  i tid på söndagen då de var början på älgjakten. de skulle träffas i jaktlaget vid 12.30

Jag åkte till svärmor vid 15.30 och sen åkte vi ut till sommarstugan efs vi skulle äta middag där alla inför älgjakten. Där ska min darling sova hela veckan :(

Igår sköt dem 5 älgar av 38 möjliga och idag har jag inte hört ngt ännu.


Jag är så förkyld..undrar när jag känner mig som vanligt..Var hos läkaren idag och kollade mitt födelsemärke och han skulle skicka mig en remiss för att kolla upp det..han trodde inte de var ngt men för sökerhetsskull. Sen har jag bokat tid hos tandis på torsdag..nervöst när man ska träffa en ny tandläkare..

I går morse hade lillfia tagit in en levande mus och den gömde sig i ett hål ovanför golvlisten så där är den nu kvar..Älsklingen ska ta ut den imorrn  när han kommer hem..Idag när jag kom hem var det fjädrar i hela köket..grrr en fågel stackare..Får se imorrn ;)


På torsdag ska våra grisar slaktas. :( kommer kännas konstigt efs man haft dem ett halvår..de har ju liksom funnits och fått mat varje dag av resterna så de blir tomt även om de inte luktar speciellt gott.

Jag väntar på Sara för hon ska komma och så ska vi ut och gå :) sen blir det te

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se