Alla inlägg under oktober 2011

Av linnsan77 - 11 oktober 2011 17:16

Helgen gick rätt fort.. Mådde inge vidare så tog det lugnt på fredagen och sen hela lördagen. På em åkte jag och stina till sandviken efs de var avslutningsbankett på motionscrossen.

Älsklingen körde rätt bra så han var nöjd. De gjorde sig klara på årsunda motorstadion. Vi kom till hotellet en kvart för dem. Trevligt att träffa alla.

Det var jättegod middag och trevligt och dansade gjorde jag och stina :) sen vid 23 åkte vi hemmåt efs älsklingen skulle upp  i tid på söndagen då de var början på älgjakten. de skulle träffas i jaktlaget vid 12.30

Jag åkte till svärmor vid 15.30 och sen åkte vi ut till sommarstugan efs vi skulle äta middag där alla inför älgjakten. Där ska min darling sova hela veckan :(

Igår sköt dem 5 älgar av 38 möjliga och idag har jag inte hört ngt ännu.


Jag är så förkyld..undrar när jag känner mig som vanligt..Var hos läkaren idag och kollade mitt födelsemärke och han skulle skicka mig en remiss för att kolla upp det..han trodde inte de var ngt men för sökerhetsskull. Sen har jag bokat tid hos tandis på torsdag..nervöst när man ska träffa en ny tandläkare..

I går morse hade lillfia tagit in en levande mus och den gömde sig i ett hål ovanför golvlisten så där är den nu kvar..Älsklingen ska ta ut den imorrn  när han kommer hem..Idag när jag kom hem var det fjädrar i hela köket..grrr en fågel stackare..Får se imorrn ;)


På torsdag ska våra grisar slaktas. :( kommer kännas konstigt efs man haft dem ett halvår..de har ju liksom funnits och fått mat varje dag av resterna så de blir tomt även om de inte luktar speciellt gott.

Jag väntar på Sara för hon ska komma och så ska vi ut och gå :) sen blir det te

Av linnsan77 - 6 oktober 2011 08:44

Kom ihåg att stödja bröstcancer fonden.

 


Igår sov jag nästan inget och när jag väl somnat vaknade jag med huvudvärk..likaså natten mot måndag sov jag inget alls.. vad är det med mig..har en visdomstand som krånglar så jag hoppas det är den som gör att jag inte mår ngt bra..

Har ingen tandläkare sen jag flyttade upp hit så ska ringa en privat tandis som jag blev rekommenderad..

Imorse hade jag iallfall fått sova.somnade vid 21.15 jätte tidigt men nu så vaknade jag med ont i kroppen nacke och huvudvärk :( Känns som feber . har tagit alvedon nu

Måste jobba idag men hoppas få gå när jag inte behövs.

Av linnsan77 - 4 oktober 2011 09:51

Idag fyller Johan 30 så vi ska ut och fira med honom ikväll sen är det kanelbullensdag så vi ska äta bullar på jobbet :)

   

Av linnsan77 - 3 oktober 2011 19:17

Lägger upp lite bilder från veckan som va och helgen.

Idag är jag så trött sov nästan inget inatt..

Imorrn ska vi ut och fira sandström som fyller 30

    ny frisserad                 snart är det dags för slakt..kommer kännas tomt utan grisarna :(

    middag hos papsen   saknar dig mamma så        fredagens efterrätt och rödvinsåsen till älgfilen            

Av linnsan77 - 1 oktober 2011 12:04

Ja som sagt har ingen lust att blogga men skriver lite när jag känner för det och har tid.

Igår hade vi gäster helena och Micke på middag bjöd på älgfile med klyftpotatis och morots stavar egenodlat och gjorde en god rödvinssås till det. Drack rött till det och sen till efterrätt hadw jag gjort en chokladtårta och kaffe med baylis mintsmak..Mm så gott.

Idag har älsklingen fixat med snöras skydd hos svärfar och vi ska snart åka och fixa ngra älgpass inför älgjakten och kanske lite svamp plock annars blir det imorrn när han ska forstätta fixa älgpass.

Ikväll blir det bara han och jag. Blir kycklingfile med potatisgratäng och rödvinsås från igår och en god somersby päroncider till det. Imorrn ska eventuellt Jenny och Emil komma förbi och fika på hemvägen efs de varit i Sundsvall på begravning igår och sa att de är välkomna och stanna till och fika om de har vägarna förbi. Vore trevligt efs de aldrig varit här.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards