Direktlänk till inlägg 7 november 2011

Ny vecka igen då

Av linnsan77 - 7 november 2011 11:37

MÅste bara tacka alla för en underbar helg.

Vi åkte till Storstan och jag fick pengar till älsklingen at köpa ngt fint smycke eller ring.

Åkte hemifårn vid 14 och kom ner strax före 17 var sånna köer..

Sen packade vi ur bilen och bytte om och jag fick pengar av papsen som jag köpte en vit jacka på stadium för ;)och fortsatt prenumeration på råd och rön. Pappa fick en års prenumeration av vi bilägare av oss efs han fyller snart o de är fars dag nästa helg sen fick jag pengar av syrran, carina tilll en blender som jag vill ha. Av virre fick ja örhängen och av fridis fick ja fina bordstabletter, ljus, ljushållare, sten att duka vackert med :)

Vi åkte bil till vällingby blev lite stressigt men hann med tunnelbanan där carina o rille väntade på oss.

Synd att Linda och Rebecca inte kunde komma och även Renata , Wiveca och Lina. Kul att mekaniker Johan och Karin kom också.

När vi alla klev av tunnelbanan möttes vi av en heorinist som stod och injicerade i baröverkropp..blää såg så hemskt ut. Då blev man verkligen påmind av stockholmslivet..Finns säkert i lilla Bollnäs me men inte att man ser de så där öppet bland folk.

När vi kom in på båten mötte vi johan vid garderoben och fridis och sen satt syrran, david, virre och fidde vid bordet redan.

Vi åt tre rätters..började med den goda hummersoppan som var en smakupplevelse sen blev det oxfile med pommes men den var bränd och torr :( inte gott..men sen blev det en god bananbåt och den var så god me ;)

Vi dansade lite men mest blev det prat hela kvällen. vid 00.30 gick vi till tåget men de var stopp efs en man gått in i tunneln på spåret i odenplan så det tog tid. men vid 01.30 var vi hemma efs bilen stod i vällingby så det gick fort hem därifrån :)
                     

På lördagen sov vi till 10.30 och åt frukost sen åkte ja syrran och david till v-by en snabbis.

Sen hem och äta baconpaj till lunch.

Vi åkte sen till mammas grav och sen vidare till Carinas grav.

Tyvärr så var david tvungen att åka hem för spelning på harrys. Carina och Rickard kom på middag vid 18.30 och pappa hade gjord god lax med pressad potatis och örtsås. Till efterätt hade carina gjort marängtårta och jag frans chokladtårta så vi blev verkligen mätta. Och Lisa kom över som vi inte träffat på 10 år. så kul och prata och de var precis som förr itiden.

Vi la oss vid midnatt

   



Vi tände ljus på mammas grav

       



            

Vi gick upp igår vid 10 och åt frukost och sen åkte jag snabbt och sa hej till Ewa som var hos sin mamma. Fick också träffa lille alfons och tjejerna men han blev rädd för mig och började grina..då sa dem att han tycker de är jobbigt med så många tjejer ;)

Sen hem till pappa och packa iordning och sen bege oss hemmåt. Vi stannade vi gävle bro och åt senare lunch och sen hem och packa ur bilen och smälta denna underbara helg med många kära återseenden.

Till middag gjorde jag råstektpotatis med oxfile och rödvinssås :) sen tittade vi på jonny english med rowan atkinson den var så rolig helt klart rekommenderad.

Sen blev det Robert Gustafsson 3 tr att forstätta skratta till sen lite Time Out sen var vi så trötta så de blev go natt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards