Direktlänk till inlägg 11 juli 2012

Tänk vad underbart i dag har solen skint

Av linnsan77 - 11 juli 2012 21:25

Vi har handlat imorse allt inför lördagen är nu inskaffat och goda besked från P :)

Hoppas att K hör av sig nu när de är fixat med skjuts. Vi har putsat fönster idag och dammsugit av och pappa fixade god middag fick i vinsås med färskpotatis, jag har förberett tårta inför imorgon när carina och frida kommer :)

Tänk nu är de bara tre dagar innan jag blir fru Ekdahl Björklund, börjar bli nervöst nu och man vill att allt ska klaffa och funka perfekt. Synd det här med skjuts bara för folk att de är ute i sista sekund med hur de ska ta sig till kyrka, till festen från festen...Jag kan tyvärr inte köra annars hade jag gjort det menn nu är de ju min dag så..

Men från festen är det inga porblem efs alla ska in mot stan på¨natten...Jag tror det mesta löser sig under dagen och kvällen men det känns inge kul att behöva oroa sig för sånt jag som oroar mig för mycket annat ändå..och när jag ska hålla mig lung dessutom..

Hoppas nu att vädergudarna är med oss fram till nästa helg efs det är teater i byn med Åsa Jinders Det hände i Hårga :)


Kommer nog inte ha tid att blogga ngt mer innan denna helg är slut så ta hand om er alla och många kramar från oss


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se