Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

Vår lilla skatt tittade ut den 25/8 efter många timmars kämpande

Av linnsan77 - 30 augusti 2012 13:51

Ja ni har inte hunnit uppdatera men vi var i Huddik och de gjorde hinnsvepning för att vattnet skulle gå lättare på torsdagen den 23 när vår lilla prinsessa var beräknad. Natten mot den 24 gick vattnet kl.2.15

Vi satte oss i bilen och åkte till Huddik.

Hade inga värkar så vi fick ett rum på Bbb och sov ngra timmar..

Det blev fredag den 24 när älskade mamma har sin födelsedag   men kände inget ändå.

Det var så fint väder så vi gick ut på stan och åt middag grillad oxfile med bea och jordgubbar och glass till efterrätt för att fira mamma.

När vi gick från resturangen då kom värkarna. Kunde knappt gå.

Jag hade då öppnat mig.

Vi fick ett rum på förlossningen och sen började sammandragningarna och de kopplade så vi fick se hennes hjärtljud och puls etc.

Vi kämpade på i många timmar och andades i takt min älskling och jag. Läkarna tog prover på hennes huvud , jag fick lustgas och sen epidral men tillslut blev det snitt efter mycket övervägande efs hennes värden blev sämre.

Hon är så unerbar finns ingen finare i hela världen än denna lilla tös.

Första natten sov hon väldigt mycket och skönt var det efs jag hade så ont efter operationen. Älsklingen fick byta blöja och lyfta henne och bada henne och hon sov på hans bröst efs jag inte fick bära henne första dygnet.

han gick ner och handlade mat till sig själv och frukost och lunch efs det bekostar inte landstinget...illa tycker jag.

De tog prover på  henne på måndagen innan vi åkte hem. kändes jobbigt att lämna den trygga sjukhusmiljön men ändå skönt att koma hem. Hon sov som en stock hela vägen hem.

Väl hemma tog pappa emot oss och sen kom svärfar och carina och svärmor kom med prinsesstårta. Vi la oss vid 21, var helt slut.

Dagarna har gått fort, känns som vi varit hemma länge men inte ens en vecka. Pappa är ett enormt stöd som hjälper till här och fixar mat etc.

Igår fixade vi byte av framrutan på bilen efs det var en stor spricka fram. handlade massa på apoteket och även jacka för nu börjar de bli kallt ute, storhandlade också.

Vi åt kräftor igår till middag :) som vi egentligen skulle gjort på lördagen då vi var på sjukhuset. Årets vättern kräftor.

Älsklingen håller på med taket nu och pappa hjölper mig. han åker hem i helgen men kommer nog upp snart igen och hjälper till hoppas jag. Själv är man som en matbank hela tiden känns det som :)
Älsklingen ska åka och provskjuta inför älgjakten efs han ska dela med Hero.


     

Åker första gången vagnen som morfar köpte åt mig :) En rollerbug urban Jungle passar perfekt när vi bor så här där det är skog och terräng och kommer kanske vara på crossbanan.

Imorrn ska vi till BVC och väga vårat lilla troll



 
 
Ingen bild

carins

30 augusti 2012 19:49

Men gosungen. Hoppas på få träffa sötnosen snart <3<3<3<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards