Direktlänk till inlägg 6 december 2012

Nu har det gått en vecka sen sist

Av linnsan77 - 6 december 2012 18:18

Syrran och papsen kom i fredags i snökaoset, men jag är så tacksam för att de kom 4 timmar tog det istället för 2½. EMil åkte ner på novemberkåsan ieskilstuna med grabbarna. Detog6½ timme för dem istället för 4,sen badade de tunna. Vi fick pulkan av lars som vi använde efs de kommit massa snö. Lördagen firade vi hos svärfar då carina fyllde år.bakade lussebullar och sen var det 1:a advent på söndagen när  katja skulle åka hem. Snön fortsätter att  falla,och pappa bestämde sig att stanna till fredag och älsklingens ockelbo skoter pajjade så nu har han köpt en articat sprillans ny :) Ida har varit och tagit sin första vaccinationssprut, hon skrek till när den togs i vardera ben, men hon var duktig sen fick hon feber på kvällen och natten och lite idag. Men nu ä hon pigg igen. Vi var på föräldrgrupp i förrgår och då fick hon göra hand gipsvtryck.Spännande och se de påmåndag då de är babysång :)

                                           

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingegerd

6 december 2012 22:45

Kul att se härliga bilder!!

 
Ewa

Ewa

6 december 2012 22:50

Vilka fantastiska härliga bilder på en söt liten tös!!
PS trots att jag själv avskyr liknelser kan jag inte låta bli...guuud så lik sin pappa :) massa kraaam

http://ewacarolusson.worldpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se