Direktlänk till inlägg 18 juni 2013

Länge sen sist

Av linnsan77 - 18 juni 2013 13:56

Hinner inte blogga..Mycket har hänt sen sist var i storstan  på bonjovi konsert skitkul och träffa veronica o fidde på hennes jobb innan sen var det möhippa för renata¨. Också en härlig dag och sen mors dag på söndagen då jag åkte hem till min lilla familj som jag var utan en hel helg.Storstädning av huset när lillfia var hos farmor då blev det middag på växbokvarn. hann med lite cross i dophelgen också :)            

Nu har lillfia döpts och det gjorde vi utomhus och tur hade vi med vädret under dopet men sen var det regnskurar från och till när släkt och vänner var här, en speciell kusin var här och vi har inte träffats på 7 år så det var verkligen kul att ses igen.

Blev stressigt att hinna prata och umgås med alla då man skulle fixa med mat, dricka kaffe, efterrätt Ida etc.

     

Fyra generationer

  

Äntligen har huset blivit klart på nedervåningen :) dock ska den öppna spisen målas vit annars e det klart sen blir det andra möbler  :)

         

 kommer mer bilder sen från hus och dop när tid finnes. Syster åkte hem igår så tråkigt men hoppas vi ses snart igen för vi saknar dig. Pappa är kvar och firar midsommar med oss.

Har varit på sommarfest på jobbet då vi tackade av de blivande skolbarnen.


Ha en underbar midsommar Allihopa fina människor!    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se