Direktlänk till inlägg 2 september 2013

det var länge sen nu

Av linnsan77 - 2 september 2013 20:21

Veronica och fidde var här en helg och vi gick upp på hårgaberget. sen kom anna och erik med barn hit i några dagar. sen åkte vi till vadstena en vecka på semestern sen en vecka i stockholm. väl hemma packade vi om för att åka på bröllop i båstad då alex och renata gifte sig . Lillfia var hos sin farfar och carina hela helgen för första gången som hon fick sova hos de.

Kära frida och jocke fick en liten milton ♥

Vi hade toastmaster och madame peder och kicki här på middag och käkade kräftor från vättern så himla goda.

Tänk lillfia har börjat gå,hon tog de första stegen 22 augusti tre dagar innan hon fyllde 1 år. Vår lilla älskling har nu blivit 1 år och tänk vad tiden gått fort.idag började hon på inskolning på förskolan :] hon tyckte det var jättekul. 

i helgen var jag i stockholm själv utan man och dotter.åt kräftor med papsen i fredags och på lördagen hälsade jag på fridis och milton. träffade frdis fina föräldrar.Vi gick på konstrunda och träffade på johanna med sin son och åt god lunch med fika. sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för att träffa kära carina och renata på olearys. vi käkade och drack gott sen kom linda förbi och träffade två föräldrar från gamla jobbet. sen vid tolv kom alex och var så snäll och körde hem mig.

Åkte förbi mammas grav innan jag åkte hem igen och sen ringde älsklingen och sa att jag skulle stanna på ikea på hemvägen och kö

pa en tv bänk till fina smsung tv:n 46 tum som snälla veronica fixade åt oss.supergulligt när jag kom hem hade älsklingen gjort god middag och vin därtill.sen blev det bubbelbad och eld i öppna spisen :] Kändes så lyxigt.agt


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se