Direktlänk till inlägg 30 december 2013

gott slut

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år. 

Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul som vi firade alla uppe hos oss iår och ida var på topp ;) så ledsamt utan älskade mamma bara    Spelade spel blev shopping tur till söderhamn, buspalatset, ggod mat och fina julklappar.

       

                                   

Igår var vi på lunch hos idas farmor sen lämnade vi henne där över natten så jag och min man fick gå på en nyöppnad restaurang hörnet kök och bar och åt en supergod middag med dryck och efterrätt med cappuccino. Sen blev det bio om 100åringen med Robert Gustafsson som var så rolig. Idag har jag fixat efterrätterna till imorgon som blir tre varianter. Pepparkaks cheesecake, sen lingonparfait och chokladpannacotta:).ikväll ska vi till svärfar och äta tacos.

Imorgon nyårsafton tillbringar vi med tobias, therese, anna och andreas med barn.på dan blir det korvgrillning på isen och fiska lite innan vi svider om till nyårs stasset. Tre rätters blir det såklart. 
Önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år!!★★★★★★

   

   

Lova vara rädda om varandra och tänk på alla djuren om ni ska smälla ngra nyårs raketer


Många kramar från oss ♥♥♥♥♥♥

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Av linnsan77 - 3 oktober 2013 14:23

nu är det höst men tycker om hösten då det är så vackert ute med alla färger och svamp att plocka. Ida har börjat på förskol och det går jättebra förrutom att hon är sjuk hela tiden, men det är ju vanligt att det tyvärr blir så. Jag har börjat jobb...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se